Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Vudojas Taujas
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 21 January 2013
Pages: 16
PDF File Size: 18.82 Mb
ePub File Size: 9.15 Mb
ISBN: 125-9-36450-396-9
Downloads: 47256
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malagami

Doctors need to possess profound knowledge with regard to anatomy and physiology and to be acquainted with the reconstructive methods used in craniofacial surgery. S-a dovedit ca brocoli contine agenti anticancerigeni. Trebuie sa mearga la oncolog pentru tratament cu iod radioactiv si supraveghere.

Histopatoloogic la Oradea a iesit carcinom si la Cluj aceeasi proba aiesit adenocarcinom in inel de pecete. Doar chirurgul, in timpul operatiei poate decide daca ii este in putinta sa faca sutura sau e obligat sa practice anusul iliac.

Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur

Totusi, sune-mi cati ani ai, fiindca e important. Inteleg acum ca sunt doua rezultate pe aceeasi piesa. Poti sa fi vindecata. Care ar fi cauza? Nu, din pacate globul ocular nu se chigurgie salva fiindca era invadat de tumora. Tie ti s-au facut markeri de imunohistochimie. In urma chimioterapiei si radioterapiei s-ar putea ca tumora sa scada impresionant si sa poata fi chirudgie chirurgical.

Elena, iti multumesc mult de urari si iti doresc multa sanatate tie si tuturor celor care se lupta cu boala de orice fel.

Am scris mai demult off ce de cazuri sunt! Imi pare rau, mi-e imposibil sa stiu ce clinica din Viena cauti.

[PDF] Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala – Alexandru Bucur – Free Download PDF

Daca CA e mic, atunci exista o speranta sa nu fie recidiva cancerului de ovar. T1 este stadiul tumorii si este, in mod evident cel mai precoce stadiu.

  AMRIT KIRTAN GUTKA PDF

Acum sunt tratamente din ce nucur ce mai bune si cred ca mama ta va supravietui suficient sa beneficieze de tratamente noi. Conteaza mai mult sa-i oferiti o calitate a vietii cat mai buna si o durata cat mai lunga posibil in coditii de confort fizic si psihic pentru ea. Nu stiu care sunt sansele fiindca pe un chiuretaj bioptic nu se poate evidentia invazia.

Materialul examinat este reprezentat de un tesut conjunctivo-adipos cu granuloame de fir, liber de tumora. In ce tara sunt. Prognosticul depinde foarte mult de localizare piele, plaman, esofagde aceea te rog sa revii cu detalii. Si ce inseamana mai pe intelesul unui muritor de rind, este cancer, suspiciune de cancer?!! Adela, nu vreau sa contest parerea medicului, dar ti-as sugera sa mai ceri o a doua opinie. Sansele ei depind de reusita operatiei si de profunzimea invaziei precum si de prezenta sau absenta metastazelor.

Ambii sani cu aspect de mastoza fibrochistica. Eu sunt medic anatomopatolog la Spitalul Colentina din Craiova. Nimeni pe lumea asta nu iti poate spune cat va dura. Marele epilon a fost extirpat la nivelul marii curburi gastrice. Cu respect m enescu. De vineri este internat si sta cu perfuzii. Ajutati-l sa aiba o viata cat mai linistita in aceasta perioada, sa nu aiba dureri, reuniti familia langa el, creati-i confort fizic si psihic.

Au fost ani buni pentru tatal colegei mele doar vreo luna de suferinta. Fiindca altfel va simti ca l-ati abandonat in lupta asta. S-a executat apoi o peritonectomie diafragmataica dr cu rezectia partiala a muschiului diafragm. Si daca poti, mai da-mi detaliiā€¦la ce sa ma astept. In primul rand, trebuie vazut daca poate beneficia de o interventie chirurgicala radicala laringectomie cu indepartarea limbii.

  APRENDIENDO A QUERERSE A SI MISMO WALTER RISO PDF

Ma uit acum pe mail si iti raspund si acolo. La 0,5cm de marginea rectala, o formatiune tumorala vegetanta de 4,5cm in ax tranversal, ce ocupa 3,5cm din circumferinta de 8 cm a lumetului.

Eu am inteles ca ii prelungim chinul si nu are rost. Eu iti recomand o consultatie la 3 luni, o ecografie la 6 si o mamografie pe an, macar in primii 3 ani. Multumesc ,Laurentiu si Cristiana. Imi doresc sa fie si macar 2 ani, insa fara suferinta! Dorobat, indiferent daca e carcinom bazocelular sau veruca trebuie sa cititi cu atentie rezultatul histopatologic pentru a afla daca e rezectie integrala.

Deja proba de tesut osos si conjunctiv are infiltratie carcinomatoasa. Dorina, ai toate sansele sa supravietuiesti acestei boli ingrate. Elena, imi pare rau, dar asta nu e CIN. Mi-a fost luata o piatra de pe inima, inca o data va multumesc. Dar in nici un caz una care sa-ti dea voie sa amani scoaterea acelei tumori. Mihaela, din pacate tatal tau este in stadiul terminal de cancer.

Carcinomul bazocelular este o forma de cancer putin agresiva care nu metastazeaza, de care nu se moare, dar care are potential de recidiva locala.

Am 39 ani, am fost operata anul trecut in aprilie de o tumoare vaginala, facandu-mi-se histerecomie, iar de curand mi-a recidivat.

Am citit ca s-ar putea efectua la Euromedic, bineinteles contra cost, credeti ca este la bucjr de eficient ca cel din strainatate? Am sa ma duc bineinteles la endocrinolog cu rezultatul, dar pina atunci puteti sa-mi spuneti cum se efectueaza examen histopatologic, ptin extirparea nodulului cumva?